Casa de expeditii
Transport international de marfuri
Email: office@recofert.ro
Telefon: 0746 06 47 47

“Am apelat la serviciile de transport marfa ale companiei Recofert si am fost pe deplin multumita. Marfa a fost transportata in conditii optime de siguranta.”

Alina Croitoru – Braila

“Rapiditatea si calitatea serviciilor au fost cele care m-au convins sa lucrez cu echipa Recofert.”

Marius Dragomiroiu – Bucuresti

“Am apelat la serviciile casei de expeditii Recofert in vara acestui an pentru un transport de marfa pe ruta Romania – Italia. Am fost pe deplin multumit. Recomand cu caldura echipa Recofert.”

Dan Conduran – Buzau

“Am lucrat cu specialistii Recofert si o voi face in continuare deoarece calitatea serviciilor lor m-a convins. Intotdeauna ne dorim sa lucram cu profesionisti, indiferent de solicitare. Cei de la Recofert sunt, cu adevarat, specialisti!”

Marin Bazavan – Campina

“Pana am ajuns sa lucrez cu Recofert, am cautat mai multe case de expeditii. Am ales echipa Recofert pe ultima suta de metri si am fost pe deplin multumit. Recomand cu caldura serviciile de transport marfa realizate de casa de expeditii Recofert”

Cornel Vasiloiu – Bucuresti

“Am avut nevoie de serviciile unei case de expeditii in vara acestui an. Am gasit compania Recofert pe Internet si am decis sa lucrez cu ei. Nu regret deloc alegerea facuta. Profesionisti, cu adevarat!”

Cornel Mihalcea – Ploiesti

Recofert, casa de expeditii, multumeste tututor clientilor sai pentru increderea acordata si garanteaza, in continuare, servicii de transport marfa realizate la standarde inalte de calitate si profesionalism.

deschide WhatsApp
Salut, ai nevoie de un transport de marfa ? Noi te putem ajuta. Trimite-ne detaliile marfii pe WhatsApp
Powered by