Casa de expeditii
Transport international de marfuri
Email: office@recofert.ro
Telefon: 0746 06 47 47

Transport ADR (transport de marfuri periculoase)

Dispunem de o experienta vasta in servicii de transport national si international si garantam siguranta, profesionalism si promptitudine pentru transport de marfuri, indiferent de destinatie si conditii.

In materie de transport ADR stim ca, intotdeauna, factorul care primeaza este siguranta. De aceea, va punem la dispozitie servicii de transport marfuri periculoase desfasurate in conditii optime de siguranta, atat la nivel national, cat si international. Ne axam pe servicii de transport ADR auto, iar autovehiculele folosite sunt special amenajate pentru transport ADR si sunt marcate cu semne distinctive (placi reflectorizante de culoare portocalie) care semnaleaza faptul ca se realizeaza un transport de marfuri periculoase.

Unul dintre atuurile noastre este adaptabilitatea la cerintele si interesele clientilor si rapiditatea in rezolvarea tuturor problemelor legate de transporturi si logistica.

Pentru detalii suplimentare privind serviciile noastre de transport de marfuri periculoase (transport ADR), va invitam sa completati formularul nostru de Contact!

deschide WhatsApp
Salut, ai nevoie de un transport de marfa ? Noi te putem ajuta. Trimite-ne detaliile marfii pe WhatsApp
Powered by