Casa de expeditii
Transport international de marfuri
Email: office@recofert.ro
Telefon: 0746 06 47 47

SC RECOFERT SRL, firma specializata in transporturile de marfuri pe rute interne si internationale, propune, in oferta sa de transport de marfuri vrac, servicii de transport cereale, cu masini speciale. Garantam servicii de calitate, la standarde inalte de profesionalism. Va asiguram de siguranta maxima si de un transport efectuat in cele mai bune conditii.

SC RECOFERT SRL asigura servicii de transport cereale atat pe rute interne, cat si internationale, cu autocamioane proprii sau inchiriate. Pune la dispozitia clientilor nostri ansambluri TIR, capabile sa transporte cereale vrac in deplina siguranta.

SC RECOFERT SRL livreaza marfa dumneavoastra oriunde in Europa. Echipa SC RECOFERT SRL a efectuat transporturi de cereale, in decursul anului 2014, in Romania, Italia, Franta, Germania, Olanda, Polonia, Portugalia, Cehia, Moldova, Slovenia sau Bulgaria.

Pentru o oferta personalizata, ne puteti scrie pe adresa de email office@recofert.ro. Numarul de telefon 0746 064 747 va sta, de asemenea, la dispozitie pentru informatii suplimentare, intrebari sau neclaritati.

deschide WhatsApp
Salut, ai nevoie de un transport de marfa ? Noi te putem ajuta. Trimite-ne detaliile marfii pe WhatsApp
Powered by