Casa de expeditii
Transport international de marfuri
Email: office@recofert.ro
Telefon: 0746 06 47 47

SC RECOFERT SRL – firma transport marfa, ofera la cerere servicii de transport marfa vrac atat intern cat si international. Putem incarca marfa – srot sfecla de zahar – de la cei mai importanti mari producatori de zahar din tara de la Roman, Buzau, Oradea sau Bod. In functie de solicitarile venite din partea clientilor nostri, putem incarca marfa vrac direct de la fermieri, din depozite, sau direct din camp, cu masini speciale pentru transportul marfurilor vrac – bene de cereale de aprox. 50 mc, in vederea aprovizionarii cu materie prima a marilor producatori de zahar.

Societatea noastra poate vinde cu transport inclus srot sfecla de zahar – taitei sfecla de zahar. Acest produs este recunoscut pentru valoarea energetica ridicata, cu un continut important de proteina si minerale, esentiale pentru cresterea animalelor.

Pentru o oferta personalizata de transport srot sfecla de zahar, ne puteti scrie pe adresa de email office@recofert.ro. Numarul de telefon 0746 064 747 va sta, de asemenea, la dispozitie pentru informatii suplimentare, intrebari sau neclaritati.

deschide WhatsApp
Salut, ai nevoie de un transport de marfa ? Noi te putem ajuta. Trimite-ne detaliile marfii pe WhatsApp
Powered by