Casa de expeditii
Transport international de marfuri
Email: office@recofert.ro
Telefon: 0746 06 47 47

Efectuam transporturi de borhot de bere uscat granule vrac in orice localitate din Romania, sau international, in tarile membre UE.

Borhotul de bere face parte din categoria reziduurilor industriale cu utilizare furajera, ce rezulta din procesul fizic si chimic de fabricare a berii.

Borhotul de bere este alcatuit din boabele sparte de orzoaica, dupa separarea mustului, fiind utilizat in hrana animalelor: oi lactatie, vaci lactatie, porci, etc.

SC Recofert SRL asigura servicii de transport de borhot de bere vrac, in conditii optime de siguranta. Marfa transportata ajunge la destinatia dorita in exact aceeeasi stare pe care a avut-o la incarcare. Dispunem de masini speciale pentru astfel de transporturi, asigurandu-va de calitate, rapiditate si seriozitate.

Pentru o oferta personalizata de transport borhot de bere vrac, ne puteti scrie pe adresa de email office@recofert.ro. Numarul de telefon 0746 064 747 va sta, de asemenea, la dispozitie pentru informatii suplimentare, intrebari sau neclaritati.

deschide WhatsApp
Salut, ai nevoie de un transport de marfa ? Noi te putem ajuta. Trimite-ne detaliile marfii pe WhatsApp
Powered by