Casa de expeditii
Transport international de marfuri
Email: office@recofert.ro
Telefon: 0746 06 47 47

Transport international de autoturisme

Recofert propune servicii de transport autoturisme, camioane, autoutilitare, motociclete, suuv-uri, barci pe teritoriul Romaniei dar si in afara tarii, in statele membre ale Uniunii Europene. Clientii nostri au avantajul ca le putem prelua bunurile din locul comandat urmand ca livrarea sa o facem oriunde ne este indicat, fie la domiciliu, fie la un terminal local.

Punem mare pret pe siguranta trasporturilor auto realizate, pe intretinerea echipamentelor de transport si pe instruirea permanenta a personalului care se ocupa de realizarea transporturilor, in special pe rute internationale.

Camioanele fiabile si eficiente, echipa profesionista, metodele de lucru predefinite ne permit sa prestam servicii de transport autoturisme la costuri reduse si avantajoase pentru toti clientii nostri.

Pentru detalii privind ofertele noastre de transport autoturisme, ne puteti scrie pe adresa de email office@recofert.ro sau, pentru mai multa simplitate, puteti folosi formularul de Contact disponibil in site.

deschide WhatsApp
Salut, ai nevoie de un transport de marfa ? Noi te putem ajuta. Trimite-ne detaliile marfii pe WhatsApp
Powered by