Casa de expeditii
Transport international de marfuri
Email: office@recofert.ro

Servicii

Casa de expeditii Recofert va propune servicii de transport marfa la standarde inalte. Cu noi beneficiati de solutii de transport intern si international in regim de grupaj sau partial, in functie de specificul fiecarui transport, dupa cum urmeaza:

Tipurile de camioane folosite pentru transportul marfurilor sunt:

  • Van-uri cu o capacitate utila de incarcare pana la 1,5 Tone  si un volum aproximativ de pana la 15 m3
  • Camionete cu o capaitate utila de incarcare de pana la 3,5 Tone si un volum aproximativ de pana la 40 m3
  • Camioane cu capacitate de incarcare de pana la 24 tone si un volum aproximativ de pana la 100 m3
    • Camioane cu prelata;
    • Camioane Mega sau Jumbo cu prelata;
    • Camioane Mega sau Jumbo tip duba;
  • Camioane si camionete frigorifice cu sarcina utila de incarcare intre 1,5 tone si 23 tone si control al temperaturii intre -20 si + 20

Pentru ca ne dorim sa raspundem cu promptitudine fiecarei solicitari de transport venite din partea clientilor nostri, putem deplasa camioanele in locurile indicate pentru a prelua marfa din diferite zone ale Romaniei sau Europei, dar si din alte tari din afara Comunitatii Europene.

Principalele tari de unde poate fi ridicata marfa dumneavoastra sunt: Austria, Belgia, Bulgaria, Croatia, Danemarca, Elvetia, Finlanda, Franta, Germania, Grecia, Italia, Letonia, Lituania, Luxemburg, Moldova, Anglia, Norvegia, Olanda, Polonia, Portugalia, Cehia, Romania, Rusia, Slovacia, Slovenia, Spania, Suedia, Turcia, Ucraina, Ungaria.

Marfa transportata este asigurata, conform legislatiei in vigoare, in caz de accident, furt, avarie sau distrugere

Transport exclusiv

Transportul pe camion complet este adresat companiilor ce transporta volume mari de marfuri, aceasta fiind cea mai eficienta solutie deoarece transportul efectuat apartine in exclusivitate unui singur client de la incarcare si pana la destinatie.

Transport in regim grupaj

Pentru a raspune nevoilor clientilor care au de transportat marfuri cu volum mic sau mediu, transportul in regim grupaj este solutia ideala. Putem grupa pe acelasi camion marfurile mai multor clienti care au ca destinatie aceeasi arie geografica.

Overnight Delivery Transport

Serviciul Overnight Delivery se adreseaza clientilor care au nevoie de transportul marfurilor in regim de urgenta. Pentru acest serviciu putem asigura doi soferi pe camion, ceea ce implica reducerea pauzelor si implicit timp de tranzit mai scurt.