Casa de expeditii
Transport international de marfuri
Email: office@recofert.ro
Telefon: 0746 06 47 47

Servicii

Casa de expeditii Recofert va propune servicii de transport marfa la standarde inalte. Cu noi beneficiati de solutii de transport intern si international in regim de grupaj sau partial, in functie de specificul fiecarui transport, dupa cum urmeaza:

Recofert, Casa de Expedittii este o firma de transport cu sediul în România. Noi ca si Casa de Expedittii, oferim o mare varietate de servicii de transport, astfel încât dvs., clienții noștri apreciați, să puteți transporta o gamă vastă de mărfuri în România și, de asemenea, în alte țări din Europa.

De ce să ne alegeti?

  • Flotă mare de vehicule: suntem atat firma de transport, dar si Casa de Expeditii si oferim o flotă vastă de camioane proprii și alte vehicule pentru a răspunde cerințelor dvs. de transport de mărfuri. Gama noastră de vehicule include trailere pentru transport utilaje agricole, cisterne, remorci cu platforma, remorci izoterme și remorci pentru tractoare agricole; toate vehiculele de care aveți nevoie pentru a livra un volum mare de mărfuri dintr-un loc în altul.
  • Facilități de preluare și descărcare în toată Europa: Recofert, Casa de Expeditii oferă facilitățile sale de ridicare și livrare în toată Europa. Pe lângă faptul că oferim servicii de transport în toate orașele importante din Romania, oferim serviciile noastre si în toate țările europene, precum Franța, Belgia, Elveția, Germania, Anglia, Olanda, Rusia, Spania, Turcia, Ucraina, Croația, Danemarca, Bulgaria, Italia, si multe altele.
  • Transport în condiții de siguranță a mărfurilor: la Recofert, Casa de Expeditii, înțelegem riscurile asociate transportului de mărfuri pe distanțe lungi, motiv pentru care facem din siguranță prioritatea noastră. În calitate de client apreciat, puteți conta pe noi, o firma de transport de renume, pentru a livra mărfuri în aceeași condiție în care am preluat-o.
  • Livrare promptă: „Timpul inseamna bani”, iar noi, Recofert Casa de Expeditii, nu considerăm fraza ca un slogan; credem din toată inima. Acesta este motivul pentru care ne propunem să facem livrările în timp util și în timp util.
  • Tarife competitive: Serviciile de transport de calitate sunt lucruri de care toată lumea are dreptul să se bucure și de aceea credem în prețuri corecte. Politicile noastre prietenoase pentru clienți vă asigură că nu trebuie să cheltuiți sume exorbitante de bani pentru a beneficia de serviciile noastre, chiar dacă trebuie să transportați un volum de mărfuri.

Așadar, dacă sunteți în căutarea unei firme de transport de calitate în Europa, nu căutați mai departe de noi. Lucreaza de acum cu noi, suntem Recofert, Casa de Expeditii si suntem bucurosi sa va ajutam in gasirea celui mai potrivit transport. Așteptăm cu nerăbdare să vă servim la maximul abilităților noastre.

Principalele tari de unde poate fi ridicata marfa dumneavoastra sunt: Austria, Belgia, Bulgaria, Croatia, Danemarca, Elvetia, Finlanda, Franta, Germania, Grecia, Italia, Letonia, Lituania, Luxemburg, Moldova, Anglia, Norvegia, Olanda, Polonia, Portugalia, Cehia, Romania, Rusia, Slovacia, Slovenia, Spania, Suedia, Turcia, Ucraina, Ungaria.

Marfa transportata este asigurata, conform legislatiei in vigoare, in caz de accident, furt, avarie sau distrugere

Transport exclusiv

Transportul pe camion complet este adresat companiilor ce transporta volume mari de marfuri, aceasta fiind cea mai eficienta solutie deoarece transportul efectuat apartine in exclusivitate unui singur client de la incarcare si pana la destinatie.

Transport in regim grupaj

Pentru a raspune nevoilor clientilor care au de transportat marfuri cu volum mic sau mediu, transportul in regim grupaj este solutia ideala. Putem grupa pe acelasi camion marfurile mai multor clienti care au ca destinatie aceeasi arie geografica.

Overnight Delivery Transport

Serviciul Overnight Delivery se adreseaza clientilor care au nevoie de transportul marfurilor in regim de urgenta. Pentru acest serviciu putem asigura doi soferi pe camion, ceea ce implica reducerea pauzelor si implicit timp de tranzit mai scurt.

deschide WhatsApp
Salut, ai nevoie de un transport de marfa ? Noi te putem ajuta. Trimite-ne detaliile marfii pe WhatsApp
Powered by