Casa de expeditii
Transport international de marfuri
Email: office@recofert.ro
Telefon: 0746 06 47 47

Despre noi – firma de transport marfa

Recofert, firma de transport marfa, casa de expeditii romaneasca cu capital integral privat, efectueaza expeditii si transporturi de marfa pe rute interne si externe, oriunde in Romania, dar mai ales in Europa.

Managementul si logistica companiei au cunoscut imbunatatiri de-a lungul timpului iar serviciile ireprosabile de transport rutier de marfa se datoreaza, in mare parte, experientei acumulate in urma solicitarilor venite din partea clientilor. Ne dezvoltam constant si suntem la curent cu tot ce inseamna nou in acest domeniu si aceste aspecte ne ajuta sa va garantam servicii de transport marfuri bazate pe calitate si profesionalism.

Intelegem intotdeauna nevoile clientilor nostri pentru ca suntem o casa de expeditii care pune pe primul plan interesele celor care apeleaza la servicii noastre de transport marfa. Firma noastra raspunde cu profesionalism oricaror solicitari si propune consultanta gratuita si personalizata pentru ca dumneavoastra sa beneficiati de cele mai adecvate solutii.

Principala deviza pe care se bazeaza compania Recofert este aceea de a se inclina la cerintele solicitantilor intrucat operativitatea si punctualitatea ocupa un loc important in ceea ce priveste activitatea acesteia.

Un prim atu al firmei de transport marfa Recofert este dat de faptul ca exista parteneriate cu alte companii din tara dar si din afara acesteia, prin intermediul carora cererile clientilor sunt satisfacute in timp util, cu costuri cat mai reduse, gratie calitatatii muncii prestate. Indatoririle sunt duse intotdeauna la bun sfarsit iar serviciile impecabile sunt elementele cheie ale activitatii Recofert. Gestionarea corecta a resurselor permite existenta unui nivel de siguranta si constanta a activitatii desfasurate.

Pentru informatii suplimentare si detalierea serviciilor noastre de transport auto marfa accesati pagina noastra de Servicii Transport.

Siguranta

Transporturile sunt efectuate in baza conventiilor internationale CMR – Conventia referitoare la acordul de transport rutier international de marfuri si/sau
TIR – Conventia vamala privind transportul international de marfuri cu aplicarea carnetelor TIR.

Incredere

Suntem o echipa tanara si ambitioasa ce are ca obiectiv primordial obtinerea satisfactiei clientilor. Experienta si constiinta profesionala sunt atuurile pe care se bazeaza relatiile de lunga durata cu partenerii nostri.

Profesionalism

Experienta soferilor in domeniul transporturilor si, mai ales, cursurile de instruire efectuate periodic, evidentiaza insemnatatea cererilor clientilor, dar mai ales, ponderea acestora.

deschide WhatsApp
Salut, ai nevoie de un transport de marfa ? Noi te putem ajuta. Trimite-ne detaliile marfii pe WhatsApp
Powered by