Casa de expeditii
Transport international de marfuri
Email: office@recofert.ro
Telefon: 0746 06 47 47

aAAATransport international marfa

Pentru ca ne dorim sa raspundem cu promptitudine fiecarei solicitari de transport international de marfa venite din partea clientilor nostri, putem deplasa camioanele in locurile indicate pentru a prelua marfa din diferite zone ale Romaniei sau Europei, dar si din alte tari din afara Comunitatii Europene.

De ce să alegi o Casa De Expeditii pentru transport internațional de marfă?

  • Livrăm mărfurile la timp: livrările marfurilor la timp sunt prioritatea noastra – Recofert, Casa de Expeditii. Înțelegem că întârzierile la livrare pot cauza neplăceri uriașe pentru clienții noștri, motiv pentru care trebuie să tratam cu atentie livrarea incarcaturilor noastre pentru ca orice transport internațional de mărfuri sa fie multumitor pentru clientii nostri.
  • Ne concentrăm asupra livrării bunurilor dvs. în perfectă stare: transportul internațional de marfă implică transportul unor volume mari de mărfuri, care pot fi uneori deteriorate dacă profesioniștii unei firme de transport internațional de mărfuri nu sunt atenți. Cu toate acestea, atunci când angajati o Casa de Expeditii, nu trebuie să vă faceți griji, deoarece ne asigurăm că, oricât de mare este distanța, mărfurile dvs. vor rămâne în siguranță pe toata perioada transportului international de marfuri.
  • Oferim o flotă mare de vehicule, pentru a acoperi diferite cerințe de transport internațional de marfă care pot fi transportate de diferite tipuri de vehicule. Noi, Recofert Casa De Expeditii, ne lăudăm cu o flotă largă de vehicule, care include semiremorci pentru utilaje agricole, semiremorci cu platformă, cisterne și remorci cu temperatura controlata, etc.

Cea mai bună parte a angajării noastre – Recofert, Casa de Expeditii – pentru ridicarea și livrarea mărfurilor dvs. este că percepem cele mai competitive tarife, chiar și atunci când vine vorba de transportul de marfă internațional dincolo de granițele europene. Așadar, dacă aveți nevoie să transportați mărfuri în România, în Europa sau dincolo de granițele Comunității Europene, luați legătura cu noi astăzi!

Serviciile noastre de transport international de marfa raspund si celor mai exigente cerinte in materie de calitate, tarife si promptitudine. Raspundem in cel mai scurt timp solicitarilor dumneavoastra pentru ca ne caracterizeaza profesionalismul si seriozitatea.

Cere acum o Cotatie de pret pentru servicii de transport international de marfuri!

deschide WhatsApp
Salut, ai nevoie de un transport de marfa ? Noi te putem ajuta. Trimite-ne detaliile marfii pe WhatsApp
Powered by