Casa de expeditii
Transport international de marfuri
Email: office@recofert.ro
Telefon: 0746 06 47 47
ian. 06 2015

Casa de expeditii Recofert multumeste tuturor celor care i-au acordat incredere in 2014

Recofert, casa de expeditii cu capital integral romanesc, multumeste tuturor celor care, in anul 2014 au contribuit la dezvoltarea companiei, prin solicitari de transporturi marfa, la nivel intern si international. Orice transport de marfa pe care l-am efectuat ne-a ajutat sa crestem ca valoare si sa ne perfectionam.

Am incheiat un an de succes, in care am realizat servicii de transporturi marfa la standarde inalte de calitate, promptitudine si profesionalism. Am fost alaturi de clientii nostri cu cele mai bune oferte de transporturi in Romania si in toate tarile din Europa si ne-am bucurat de proiecte corect gestionate si executate la timp. Calitatea marfii transportata este principala noastra grija, drept pentru care efectuam transporturi sigure, oricare ar fi destinatia solicitata de clientii nostri.

In anul 2015 promitem sa ne implicam in aceeasi maniera si sa-i asiguram pe toti cei care ne solicita serviciile de seriozitate, profesionalism si corectitudine.

Marturie a profesionalismului nostru sta si sectiunea de Testimoniale, unde, cei care au ales sa lucreze cu noi de-a lungul timpului, au postat cateva randuri despre colaborarea avuta cu echipa Recofert.

Va multumim pentru ca ne-ati inclus in lista colaboratorilor si partenerilor dumneavoastra si va stam la dispozitie, si in 2015, cu aceleasi servicii de calitate si cu oferte de preturi personalizate.  Pagina noastra de Contact va sta la dispozitie pentru a intra, rapid si simplu, in legatura cu specialistii nostri.

deschide WhatsApp
Salut, ai nevoie de un transport de marfa ? Noi te putem ajuta. Trimite-ne detaliile marfii pe WhatsApp
Powered by