Casa de expeditii
Transport international de marfuri
Email: office@recofert.ro
Telefon: 0746 06 47 47
apr. 22 2014

Reguli de primire a marfurilor la transport

Agentii transportatori (persoane fizice sau juridice) primesc marfurile (incarcaturile) in baza contractelor de transport. Acestia vor asigura transportul prioritar al marfurilor prevazute  in contract, cu  exceptia cazurilor de calamitati naturale, catastrofe, avarii si alte situatii exceptionale.

Tipurile si numarul de vehicule necesare pentru efectuarea unui transport de marfa, specificul marfurilor, precum si itinerarul se stipuleaza in contractul de transportare a marfurilor. Agentul transportator este obligat sa puna la dispozitia expeditorului de marfuri pentru incarcare mijlocul de transport auto prevazut in stare buna, utilizabil pentru transportarea marfurilor de categoria data, si care sa raspunda cerintelor normelor sanitare si de protectie a mediului inconjurator, in termenul convenit cu expeditorul de marfuri. Expeditorul de marfuri este obligat sa asigure pregatirea, ambalarea, marcarea si incarcarea marfurilor pe materialul rulant in termenele convenite cu agentul transportator.

Marfurile ce necesita ambalaj suplimentar pentru a fi protejate de pierdere, alterare si deteriorare in timpul transportarii trebuie prezentate la transport in ambalaj integru, care corespunde standardelor nationale sau conditiilor tehnice ori in cazurile stabilite  in alt ambalaj bun, care asigura integritatea lor deplina.

deschide WhatsApp
Salut, ai nevoie de un transport de marfa ? Noi te putem ajuta. Trimite-ne detaliile marfii pe WhatsApp
Powered by