Casa de expeditii
Transport international de marfuri
Email: office@recofert.ro
apr. 22 2014

Avantajele utilizarii transportului rutier

Cresterea industriala si dezvoltarea accelerata a economiei de piata a condus la imbunatatirea drumurilor si la cresterea interesului pentru realizarea de mijloace de transport performante.

Daca analizam Romania in comparatie cu majoritatea tarilor din Uniunea Europeana, vom indentifica un nivel scazut de modernizare a drumurilor publice chiar daca si in tara noastra dupa 1989 transporturile rutiere au capatat un mare avant.

Care sunt avantajele utilizarii transportului rutier?

1. Incarcarea marfurilor se face direct de la locul de expeditiei (exemplu: magazie sau punct de productie) iar descarcarea la punctul de destinatie, fara a fi necesare executarea de manipulari suplimentare a marfurilor.

2. In cazul transporturilor de marfa utilizand ca mijloc autovehiculele se constata ca pregatirea este rapida, existand posibilitatea schimbarii cu rapiditate a directiei de deplasare si a volumului de marfa transportat.

3. La nivel de costuri, cheltuielile de expeditie sunt acceptabile comparativ cu alte mijloace de transport.

4. Utilizarea transporturilor rutiere permite asigurarea unei protectii superioare a marfurilor in fata anumitor socuri sau intemperii.

deschide WhatsApp
Salut, ai nevoie de un transport de marfa ? Noi te putem ajuta. Trimite-ne detaliile marfii pe WhatsApp
Powered by