Casa de expeditii
Transport international de marfuri
Email: office@recofert.ro
Telefon: 0746 06 47 47
iun. 17 2013

Optimizarea operatiunilor de transport intern si international

Transportul ca element principal din distributie are o importanta mare in reducerea sau optimizarea costurilor totale. O logistica a transportului bine pusa la punct poate salva o mare parte din cheltuieli si poate ajuta enorm la dezvoltarea afacerilor.

O firma de transport specializata, asa cum este Recofert – Casa de Expeditii, poate oferi solutii adaptate de distributie si transport si poate optimiza procesul logistic in colaborare cu clientul, astfel incat cheltuielile de transport sa fie la nivelul minim posibil.

O solutie pentru optimizarea bugetului de transport poate fi grupajul de marfa. Aceasta este valabila mai ales pentru volumele mici de marfa al caror transport ar genera cheltuieli nejustificabil de mari. In grupajele de marfa, aceste volume sunt combinate cu alte containere de marfa care au rute ce coincide cel putin partial. Grupajul de marfa trebuie gandit si planificat astfel incat toate marfurile din grupaj sa ajunga la timp la destinatia stabilita si in conditii optime. Reducerile de cost realizate prin combinarea stocurilor mai mici de marfa cu alte stocuri si cu o frecventa crescuta a transporturilor, transforma complet distributia si o fac mai eficienta.

O variabila de luat in calcul in cadrul grupajelor de marfa este si rulajul financiar generat si decongestionarea stocurilor de marfa regulat, in etape progresive. De asemenea, trebuie ales un operator de grupaj de marfa sau un transportator cu experienta in astfel de operatiuni la nivel national sau international.

Tagged , ,

deschide WhatsApp
Salut, ai nevoie de un transport de marfa ? Noi te putem ajuta. Trimite-ne detaliile marfii pe WhatsApp
Powered by