Casa de expeditii
Transport international de marfuri Email: office@recofert.ro

Servicii de transport marfa in Baia Mare

Recofert, casa de expeditii romaneasca cu capital integral privat, propune servicii de transport de marfuri in regim intern si international. Venim in sprijinul dumneavoastra cu un parc auto variat deschis nevoilor si cerintelor pe care le ridicati 24h din 24, 7 zile din 7. Garantam siguranta, calitate, profesionalism si promptitudine, pentru orice tip de transport international si intern.

Suntem specializati in servicii de transport agabaritic, transport frigorific, transport ADR, transport cu cisterne, transport de marfuri generale in toate orasele din Romania.

In ceea ce priveste serviciile noastre de transport de marfa in Baia Mare, va asiguram de cele mai bune conditii de transport si de respectarea termenului limita. In functie de marfa transportata, va asiguram de cele mai avantajoase costuri si de servicii cu un excelent raport calitate pret.

Pentru detalii privind ofertele noastre de transport marfa Baia Mare, ne puteti scrie pe adresa de email office@recofert.ro sau ne puteti contacta telefonic la numarul 0746 064 747. Pentru si mai multa simplitate si transparenta, completati formularul disponibil pe pagina noastra de Contact si vom reveni catre dumneavoastra in cel mai scurt timp posibil.